Aanhanger huren in Amerongen

Wil je een aanhanger huren in Amerongen? Je vindt ons op slechts 20 minuten afstand van je woonplaats. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aanhangwagens en kies jouw ideale huur aanhangwagen. Al vanaf een halve dag beschikbaar!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een aanhanger in Amerongen huren

Van Amerongen naar Veenendaal rijden, daar draaien de meesten hun hand niet voor om. In net iets meer dan 15 minuten rijd je van het dorp in de Utrechtse Heuvelrug naar Veenendaal, dat aan de rand van de Heuvelrug ligt. Wil je aanhanger huren voor een klus in de buurt van Amerongen of woon je er? Dan is het slim om rekening te houden met een aantal zaken, zoals rijbewijs, trekkracht van je auto en regels die te maken hebben met kentekenplaten.

Voor het rijden met een aanhanger, zoals een open aanhanger, gesloten aanhanger en aanhangwagen met huif, is een geldig Nederlands rijbewijs nodig. Dit is een B-rijbewijs of een BE-rijbewijs en hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt. De maximale toegestane massa slaat op het lege gewicht én het maximale laadvermogen. In totaal 750 kilo. Bijvoorbeeld: wanneer een aanhanger 200 kilo weegt (lege gewicht), mag er nog 550 kilo aan lading bij.

B-rijbewijs

Met een B-rijbewijs mag je met je auto een aanhangwagen besturen met een maximale massa tot 750 kilo. Dat is het gewicht van de aanhanger en het laadvermogen samen. Met dit rijbewijs  mag je de weg op met een aanhanger type A, C en CH. Ook mag je een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als je auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo (lege gewicht en laadvermogen) zijn.

BE-rijbewijs

Heb je een BE-rijbewijs en wil je een aanhanger in Amerongen huren? Met een BE-rijbewijs mag je een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo. Dit is het lege gewicht en het laadvermogen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Houd er rekening mee dat de regels voor BE-rijbewijs sinds 2013 zijn veranderd. Heb je voor 19 januari 2013 een BE-rijbewijs, dan gelden andere regels: er is geen grens aan het lege gewicht en het laadvermogen. Vergeet niet dat je trekhaak het gewicht moet houden, oftewel de maximale trekhaaklast. De trekhaaklast vind je terug in het kentekenbewijs of instructieboekje van je auto. Kan je het niet vinden? Kijk dan op de website van de RDW bij de voertuiggegevens.

Een aanhangwagen huren in Amerongen

Wil je een aanhangwagen in Amerongen huren, dan moet je ook rekening houden met de regels rondom kentekenplaten. Huur je een enkelassige aanhangwagen, zoals een enkelassige plateauwagen met volume huif of enkelassige open geremde aanhanger, dan heb je een witte kentekenplaat van het trekkende voortuig nodig voor op de aanhangwagen. Dit is een wettelijk verplicht en vermelden we bij het type aanhangwagen op onze site.

Twijfel je of je een witte kentekenplaat nodig hebt? Wij adviseren je graag, bel of mail ons gerust. Je kunt al een aanhanger huren voor je klus in Amerongen vanaf een halve dag. Heb je een aanhanger voor een paar weken nodig? Wij hebben flexibele huurtermijnen.

Ruim assortiment aanhangers bij Jekuntmijhuren

We hebben een bijzonder ruim assortiment aanhangers. Dat heeft zo zijn voordelen: er is altijd een aanhanger beschikbaar voor jouw klus in Amerongen of omstreken. Bovendien zijn we een BOVAG-erkend verhuurbedrijf. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wist je dat Jekuntmijhuren de verhuurtak is van Cluistra aanhangwagens en is zo’n 15 jaar geleden ontstaan? Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd. Dus mocht er nog een verhuizing of een klus op hoogte in de planning staan, dan kun je ook bij ons terecht!

Korte lijntje en een scherpe prijs

Korte lijntjes, daar houden we van! We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. En een goede service hoort hier natuurlijk ook bij. Een inmiddels gevleugelde uitspraak van een klant van ons is “Kan niet, bestaat niet.” Lees hier meer referenties van klanten uit Amerongen en omgeving die een hoogwerker of aanhangwagen bij ons huurden.