Verhuislift in Utrecht nodig?

Heb je tijdelijk een verhuislift nodig en woon je in Utrecht? Je vindt ons verhuurbedrijf direct aan de A12, op 30 minuten vanaf de Domstad. Wij hebben diverse verhuisliften in het assortiment waarmee jij snel je klus kunt klaren.

 • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
 • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen
 • Voor particulieren en bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Wil je een verhuislift in Utrecht inzetten?

Er is niemand die een verhuizing ‘even’ doet: verhuizen is intensief. Vooral wanneer je zware dozen of meubels meerdere etages hoog moet brengen. Gelukkig bestaan er verhuisliften die je klus iets minder zwaar maken en een stuk veiliger en sneller. Een verhuislift is mobiel en daardoor overal inzetbaar voor particulieren en bedrijven, in Utrecht en andere steden in Nederland.

Een verhuislift bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Wanneer je een verhuislift in de buurt van Utrecht nodig hebt, is het goed om jezelf af te vragen hoeveel meter hoog de verhuislift moet kunnen reiken. Wij hebben verschillende opties:

Naast de hoogte is het goed om rekening te houden met de ’tussenruimte’, de muur en je werkveld. Net als een gewone ladder moet de ladder van de verhuislift ergens tegenaan kunnen leunen om veilig te werken. Hoe rechter, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden van:

 • maximaal 4 meter bij de 18 meter aanhanger verhuislift
 • maximaal 7 meter bij de 28 meter aanhanger verhuislift

18 meter aanhanger verhuislift in actie

Middenin Utrecht een verhuislift gebruiken

Utrecht is druk: van auto’s tot scooters, van bestelbusjes tot fietsers. Wanneer je zware en grote spullen moet verhuizen, wil je snel klaar zijn, zeker wanneer je het verkeer ophoudt. Naast het gemak van een verhuislift bespaar je ook tijd: je hoeft niet tientallen keren de trap op. Of naar beneden te lopen met een zware stoel, of andere meubels.

Het platform van de verhuislift is uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter, zodat je flink wat dozen in een keer kunt verhuizen. Of zware meubels kunt vervoeren. Dat maakt een verhuislift niet alleen tijdbesparend en praktisch, maar zorgt er ook voor dat je spullen niet snel beschadigen. Of je je lichamelijk te veel inspant.

Verhuislift in Utrecht: breed inzetbaar

Een verhuislift is natuurlijk ideaal voor verhuizingen, maar is ook minstens zo populair onder dakdekkers en loodgieters. Zowel voor particulieren als bedrijven. Een verhuislift leent zich bijvoorbeeld ook voor het leggen van zonnepanelen.

Al onze verhuisliften zijn van het Duitse merk Paus en worden wereldwijd gebruikt vanwege hun veelzijdigheid.

Beschikbare type verhuisliften

Wanneer je een verhuislift wilt huren in Utrecht of omgeving is het niet alleen slim om te bepalen op welke werkhoogte je werkt, maar ook op welke locatie je werkt. Al onze verhuisliften zijn met aanhanger en kun je koppelen aan je auto of bus, zodat je de verhuislift in Utrecht kunt inzetten. De verschillen tussen de verhuisliften zijn:

 • Elektrometer versus benzinemotor
 • Geremd versus ongeremd
 • Met of zonder variabele afstempeling

Verhuisliften met elektromotor

Heb je een verhuislift met of elektromotor of benzinemotor nodig? Die vraag zullen we je niet zo snel stellen. Wel wáár je de verhuislift in Utrecht in zet. Een aanhanger verhuislift met elektromotor wordt aangedreven door elektriciteit. Een aanhanger verhuislift met benzinemotor wordt aangedreven door benzine.

Die laatste, een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor, is handig wanneer er géén stroom aanwezig is. Denk aan een nieuwbouwwoning of op een bouwterrein.

Wij hebben verschillende opties:

 • De 18 meter aanhanger verhuislift bevat een elektromotor
 • De 28 meter aanhanger verhuislift bevat een benzinemotor

Dit rijbewijs heb je nodig

Om te bepalen welk rijbewijs je nodig hebt voor de inzet van een verhuislift in Utrecht, moet je het verschil tussen een geremde aanhanger en een ongeremde aanhanger weten. Een ongeremde aanhanger heeft geen remmen, een geremde aanhanger wel.

Dat betekent dat wanneer de trekkende auto remt, de aanhanger deze naar voren duwt. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten en mogen een maximum van 750 kilo hebben. Dit is de wettelijke maximale toegelaten massa (MTM). Dat gaat om het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Om een aanhanger verhuislift in vervoeren, maken we onderscheid tussen een B-rijbewijs en BE-rijbewijs.

 • Voor de 18 meter aanhanger verhuislift heb je een B-rijbewijs nodig. Met dit rijbewijs mag je auto een aanhanger/verhuislift trekken van meer dan 750 kilo zolang de auto en aanhanger niet meer dan 3.500 kilo wegen. Dit is het gewicht en het laadvermogen.
 • Voor de 28 meter aanhanger verhuislift heb je een BE-rijbewijs nodig. Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

Zet je een verhuislift in het hart van Utrecht in, dan is het goed om te kijken naar ‘variabele afstempeling’. Dat betekent dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten, zodat andere weggebruikers zonder gevaar langs kan rijden. Dat bevordert ook de veiligheid voor jezelf.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
 • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift voor je klus in Utrecht

Een verhuislift heb je vaak niet dagelijks nodig, daarom is huren een goede optie. Het kost je minder dan kopen, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen. Daar staan we voor, uitstekende service!

Wij staan, vooral in het hart van Nederland, bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. We beloven je dat de autorit van 30 minuten naar onze werkplaats, direct naast de snelweg, de moeite waard is. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Utrecht en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen. Zo weet je zeker dat je klus in Utrecht niet stil komt te staan!