Verhuislift huren in Nijmegen?

Wil je een verhuislift huren in Nijmegen? Je vindt ons niet ín de oudste stad van Nederland, maar wel op rijafstand. Je reist in minder dan 45 minuten naar ons verhuurbedrijf, direct aan de A12. Ons aanbod aan verhuisliften is divers, waardoor jij snel aan de slag kunt.

 • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
 • Zelf ophalen of op locatie in Nijmegen laten bezorgen
 • Voor Nijmeegse particulieren en bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Huur een verhuislift voor je klus in Nijmegen

Wist je dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? De stad is onlosmakelijk verbonden met de Romeinen, die ongeveer 2000 jaar geleden neerstreken. Strijk jij binnenkort ook neer in het ‘Rijk van Nijmegen’ en heb je daarvoor een verhuislift nodig? Of woon je er al jaren, maar verhuis je van het ene deel van Nimwèège naar het andere? Wij hebben een breed aanbod aan verhuisliften die je bij ons kunt huren als particulier en bedrijf.

Want ook voor Nijmeegse bedrijven biedt een verhuislift uitkomst. Bijvoorbeeld wanneer je dakdekker of loodgieter bent. Wanneer je als bedrijf in Nijmegen een verhuislift huurt, biedt dat vele voordelen. Zeker omdat de aanschaf van een verhuislift in de prijzen kan lopen. En vergeet niet dat een verhuislift je klus een stuk makkelijker, sneller en lichter maakt. Je hoeft geen materiaal, zoals dakplaten en isolatierollen, te tillen. Dat doet de machine voor je.

Wat dacht je van het plaatsen van zonnepanelen, zowel als inwoner van Nijmegen als bedrijf? Met onze verhuisliften verplaats je de panelen veilig en efficiënt. Het voordeel van onze verhuurtak is dat wij al verhuisliften aanbieden vanaf een halve dag. Heb je langer een verhuislift nodig voor je klus in Nijmegen? Reserveer een lift voor 4 weken – of neem even contact met ons op als je ‘m langer nodig hebt.

Verhuislift in het ‘Rijk van Nijmegen’ inzetten

Het maakt niet uit of je al jaren in Nijmegen woont of er gaat wonen: wanneer je een verhuislift huurt, moet je rekening houden met een vergunning. Deze vraag je aan bij de gemeente, zodat eventuele hinder in de kiem gesmoord kan worden.

En wanneer je als Nijmegenaar of toekomstig inwoner van Nijmegen overweegt om een verhuislift te huren, heb je ook rekening te houden met de regels rondom parkeren. Bijvoorbeeld wanneer je in een betaald parkeren zone woont, zoals in de Nijmeegse binnenstad. Om die reden is het slim om vrije parkeerplekken aan te vragen, hiervoor heb je een vergunning nodig. Het aanvragen van je vergunning kan zeker 5 werkdagen duren, houd daar rekening mee.

Verhuislift parkeren in Nijmegen

Je hebt het vast weleens meegemaakt: je hebt tijdnood en je kunt met je auto niet langs een vrachtwagen, tractor, vuilniswagen of verhuislift. Vervelend, toch? Dat wil je je (nieuwe) buren vast besparen! Zorg daarom dat je niemand hindert met je gehuurde verhuislift en houd één of twee parkeerplaatsen vrij. Je mag een verhuislift niet over auto’s plaatsen. Dus zorg dat je je makkelijk kunt manoeuvreren op de openbare weg en de parkeerruimte toegankelijk houdt voor anderen.

Wordt Hubert Bruls jouw burgemeester? Misschien ken je Nijmegen al op je duimpje, misschien ken je er nog niets. Dan is het slim om je nieuwe buurt te verkennen. Zo weet je precies welke straat doorlopend is of eenrichtingsverkeer. Dat is handig, want een verhuislift draai je minder makkelijk dan een auto. En vergeet ook niet om je nieuwe buren even in te lichten wanneer je gehuurde verhuislift een paar uur, dagen of misschien weken de weg enigszins blokkeert. Dat zullen ze vast waarderen.

Beschikbare verhuisliften in Nijmegen

De gemeente Nijmegen telt ruim 179.000 inwoners, en is qua inwonertal de grootste gemeente van Gelderland. Word jij daar binnenkort een van en wil je jouw verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen? Bekijk dan onze beschikbare verhuisliften in Nijmegen.

Stel: je verhuist naar een appartementencomplex zonder lift of met heel smalle traptreden. Een verhuislift maakt iedere verhuizing en klus een stuk relaxter. Dat komt onder meer door de uitschuifbare ladder en liftplatform. Je kunt zware spullen, zoals een bankstel of wasmachine, makkelijk op het platform plaatsen met zo min mogelijk fysieke belasting.

Om te bepalen welke verhuislift je nodig hebt voor jouw klus of verhuizing in Nijmegen moet je weten op welke hoogte je werkt. Wij hebben verschillende verhuisliften, waaronder:

Houd er daarbij rekening mee dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift. Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt. Bijvoorbeeld wanneer je aan het water woont of je te maken hebt met een ongelijk wegdek, zoals een stoep. Heeft je (nieuwe) Nijmeegse woning een voortuin of uitbouw? Dat is voor onze verhuisliften geen obstakel.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: maximaal 4 meter
 • 28 meter aanhanger verhuislift: maximaal 7 meter

Verwacht je dat je verhuizing van of naar Nijmegen in een paar uur geregeld is? Of denk je dat je klus wel enkele weken duurt? Wij verhuren verhuisliften voor maximaal vier weken. Zo kun je ook voor grote klussen bij ons terecht. Heb je langer een verhuislift nodig dan de aangegeven tijdsduur op onze site, geef dat gerust bij ons aan. We kijken met je mee naar de mogelijkheden.

Laadvermogen van verhuisliften

Wij werken met het gerenommeerde merk Paus. Dit merk staat bekend om zijn capaciteit. Zowel de 18 meter aanhanger verhuislift als de 28 meter aanhanger verhuislift heeft een hefvermogen van 200 kg. Maar wat betekent dat nou eigenlijk, een hefvermogen van 200 kg? Beeld je maar eens in: een gemiddelde driezitsbank weegt ongeveer 60 kilo. Die hoef je dus niet zelf te tillen, dat kan de verhuislift voor je doen. Bovendien is het platform van een verhuislift uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter. Je kunt er al je materiaal op kwijt.

Verhuisliften in het Nijmegen huren

Verhuis je van Nijmegen-Centrum naar Dukenburg? Of vanuit een andere plaats in de provincie Gelderland naar Nijmegen-Zuid? Verhuisliften zijn ideaal! We hebben een veelzijdig aanbod aan verhuisliften. Dat is handig, want daardoor is er altijd wat beschikbaar.

Maar het kan het ook lastig maken voor je, want welke verhuislift moet je nu precies kiezen? Op onze website vind je verhuisliften met aanhanger, waardoor je ze kunt koppelen aan je auto of werkbus.

De verschillen tussen de verhuisliften die wij verhuren zijn:

 • Elektrometer versus benzinemotor
 • Geremd versus ongeremd
 • Met of zonder variabele afstempeling

Elektrische verhuisliften huren in Nijmegen

Het verschil tussen een elektromotor en een benzinemotor is de manier waarop energie opgewerkt wordt:

 • Energie opgewekt door benzine (of diesel)
 • Energie opgewekt door elektriciteit

De milieuvriendelijke elektromotor is uitstootvrij en stil voor de omgeving. Dat is ideaal wanneer je al heel vroeg op de dag begint met dakdekken, het leggen van zonnepanelen of verhuizen.

Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is, zoals op een bouwterrein. Of wanneer je daar niet afhankelijk van wilt zijn. Wij hebben verschillende verhuisliften:

 • Met een elektromotor, zoals de 18 meter aanhanger verhuislift
 • Met een benzinemotor, zoals de 28 meter aanhanger verhuislift

Geremde en ongeremde verhuisliften

Heb je een mobiele verhuislift nodig voor je verhuizing of klus in Nijmegen, maar is het je niet duidelijk wat het verschil is tussen ‘geremd’ en ‘ongeremd’? Het verschil zit ‘m in de remmen van de aanhanger. Dit wordt ook wel een oplooprem genoemd. Een ongeremde aanhanger heeft geen oplooprem, een geremde aanhanger wel.

Een aanhanger die ongeremd is, is daardoor afhankelijk van de remkracht van het trekkende voertuig. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegestane massa (MTM) van 750 kilo hebben. Dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Of je voor een geremde of ongeremde aanhanger verhuislift kiest, heeft ook invloed op je rijbewijs.

Verhuislift huren in Nijmegen? Dit rijbewijs heb je nodig

Al onze verhuisliften zijn van het Duitse merk Paus en worden wereldwijd ingezet vanwege hun veelzijdigheid, ook in Nijmegen. Om een aanhanger verhuislift te huren en besturen, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een B-rijbewijs nodig
 • 28 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een BE-rijbewijs nodig

Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het lege gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

Overweeg je als (toekomstig) inwoner van Nijmegen om een verhuislift in te zetten? We hebben in ons assortiment verschillende aanhanger verhuisliften die te huur zijn. Bij sommige verhuisliften staat ‘variabele afstempeling’. Dit houdt in dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten.

Dit kan handig zijn wanneer je in een smalle of drukke straat in Nijmegen woont, zoals de binnenstad. Verhuisliften met een variabele afstempeling kun je compacter maken. Zo kun je de verhuislift praktisch overal neerzetten. Smalle doorgang? Geen probleem!

 • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
 • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift huren in de buurt van Nijmegen

We noemden het al: we zitten niet ín Nijmegen, maar wel op rijafstand. In een kleine driekwartier rijd je naar ons verhuurbedrijf aan de A12. Heb je tijdelijk een verhuislift nodig voor je klus in Nijmegen? Dan is huren ideaal. Het kost je minder, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden BOVAG-erkende aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen. Dan staan we direct voor je klaar!

In de regio midden-Nederland staan wij bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. Dat kunnen we je zelf vertellen, maar het is nog fijner als anderen het daarmee eens zijn. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten. Zoals Isolatiedeal B.V in Goor: “Onze vaste leverancier. Eerlijke prijzen en uitstekende materialen. Team staat altijd klaar als er iets op korte termijn geregeld moet worden.”

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Nijmegen en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag. Dat bevestigt Mark uit Arnhem: “Jekuntmijhuren heeft de situatie goed ingeschat, zodat ik beide projecten achter mekaar kon uitvoeren. Goede uitleg bij de levering van de hoogwerker.”

Veilig en efficient van of naar het dak

Als Nijmegenaar een verhuislift huren? Je krijgt bij ons altijd een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen.