BE-combinatie (semi-dieplader)

Veel klanten van ons maken gebruikt van machines die zij op verschillende locaties inzetten. Maar veel machines zijn behoorlijk zwaar om zomaar achter de bus of auto te vervoeren. Vaak is de capaciteit van het trekkende voertuig niet genoeg. Bovendien is een bus vaak al geladen met gereedschappen en materialen, zodat het rijden met een zware aanhanger veel van het vermogen vraagt. Een BE-combinatie is compact en licht met een laadvermogen van ruim 6 ton.

Vrachtvervoer met BE rijbewijs

Een BE-combinatie is gewoon te gebruiken met een BE-rijbewijs. Bovendien is deze veel goedkoper dan een vrachtwagen en je hebt dus geen C-rijbewijs nodig. Onze BE-combinaties (semi-dieplader) worden veelvuldig ingezet voor het vervoer van machines, maar ook pallets en andere zaken.

De belangrijkste eigenschappen van de BE-combinatie (semi-dieplader) zijn:

  • Laadvermogen van +/- 6,3 ton
  • Elektrische lier (3,6 ton)
  • Voorzien van meerdere oprijplanken
  • Rijbewijs BE is verplicht (voor 19-01-2013 gehaald)
  • Chauffeurspas verplicht

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 230,00
1 dag € 275,00
2 dagen € 440,00
1 (werk)week € 860,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

Totaal gewicht combinatie (incl. max. lading) 12.000 kg
Laadvermogen combinatie +/- 6.300 kg
Afmeting oplegger 930 (700+230) x 224 x 40 cm (borden)
_________________________ _________________________
BE-trekker voorzien van: Oplegger voorzien van:
- Bijrijdersbank (3 personen) - Luchtvering in hoogte regelbaar
- Cruise control - Elektrische lier 3,6 ton
- Opbergkist zijkant -- 2 oprijplanken 270 cm lang
- Luchtvering - 2 oprijplanken 170 cm lang

1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00) € 230,00
1 dag € 275,00
2 dagen € 440,00
1 (werk)week € 860,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Een dagtarief valt binnen onze openingstijden

 

Prijs inclusief (= vrije kilometers):

75 km. (1/2 dag (8.00-12.00 of 13.00-17.00))
100 km. (1 dag)
150 km. (2 dagen)
400 km. (1 week)

Extra kilometers: € 0,20 per km.

 

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een BE-combinatie slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze BE-combinaties per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een BE-combinatie voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 850,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 3.500,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Transport met een BE-combinatie

Heb je een transport wat je graag zelf wilt uitvoeren? En zijn de afmetingen groter en het gewicht zwaarder dan je met een gewone auto kunt vervoeren? Dan is het transport met een BE combinatie de oplossing. Beschik je over een BE-rijbewijs? Dan kun je bij ons terecht om één van deze combinaties te huren. Met een laadvermogen tot wel 6,5 ton en een laadvloerlengte tot wel 10,5 meter, is een BE-combinatie geschikt voor veel transporten. Bekijk hier al onze BE-combinaties.

Meer verhuurmateriaal nodig?

Ben je op zoek naar ander huurmaterieel en heb je het niet op onze website kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op om jouw wensen met ons te bespreken. Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je kunnen betekenen.

BE-combinaties in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem en Amersfoort

Wij zijn met onze BE-combinaties vooral actief in de regio Utrecht, Veenendaal, Ede, Arnhem. Echter, je kunt onze kleine vrachtwagens overal in Nederland tegenkomen want ook professionals huren ze in voor klussen door heel Nederland. Ook handig bij transport zijn onze aanhangwagens met huif. Deze aanhangwagens hebben we ook in grote formaten!