Overig verhuur

Naast ons verhuurassortiment hoogwerkers, aanhangers en verhuisliften, verhuren wij ook ander materieel zoals grondverzetmachines, auto-opleggers en accessoires voor het gebruik ervan. Onze grondverzetmachine is goed te huren in combinatie met onze aanhangwagens op het moment dat u stukken grond moet verzetten en direct moet transporteren.

Onze auto opleggers zijn ideaal voor het vervoeren van langwerpig materieel, zoals buizen, hoogwerkers en bouwmateriaal. Kies bijvoorbeeld één van onze knikopleggers op het moment dat u gemakkelijk machinetuig wilt laden en lossen. Bij het huren van onze auto opleggers heeft u wel beschikking nodig over een rijbewijs BE. Bekijk daarnaast gerust eens ons assortiment accessoires voor diverse hulpmiddelen, zoals kruiwagens, spanbanden en afzetpionnen.

Meer verhuurmateriaal nodig?

Bent u op zoek naar ander huurmaterieel en heeft u het niet op onze website kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op om uw wensen met ons te bespreken. Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn en wat we voor u kunnen betekenen.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Waarom huren bij Cluistra verhuur?

  • Groot assortiment
  • Scherpe huurtarieven
  • Goed onderhouden
  • Goedkoopste in de regio