5 meter 1-persoonshoogwerker

Groter is niet altijd beter, zeker niet als er in kleine ruimtes gewerkt moet worden. Daarom hebben wij ook deze compacte 5 meter 1-persoonshoogwerker in ons assortiment. Deze hoogwerker is een uitkomst voor onze klanten die veel binnen werken. Bovendien is deze hoogwerker zelfs in een bus te vervoeren. Uiteraard kan er ook een aanhangwagen erbij worden gehuurd voor het vervoer.

Compacte hoogwerker voor binnen

Met een transportafmeting van 1,22 bij 0,77 meter en een hoogte van 1,7 meter is deze hoogwerker absoluut compact. Bovendien is het eigen gewicht nog geen 500 kg. Toch biedt deze machine een werkhoogte van 4,9 meter met een belasting van 180 kg. Het platform is uitschuifbaar van 1,12 meter naar 1,71 meter.

De belangrijkste eigenschappen van de 5 meter 1-persoonshoogwerker zijn:

  • Compact
  • Licht gewicht
  • Zelfaandrijving
  • Accu
  • Past in lift
  • Is achterin de bus mee te nemen

ALLEEN VOOR BINNEN GEBRUIK

1/2 dag € 45,00
1 dag € 50,00
2 dagen € 85,00
1 week € 140,00
4 weken € 420,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Beknopte specificaties

Max. werkhoogte4.90 m
Eigen gewicht ±495 kg
Platform (ingeschoven)1.12 m
Platform (uitgeschoven)1.71 m
Platformbreedte0.70 m
AandrijvingAccu
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie

Max. werkhoogte4.90 m
Eigen gewicht ±495 kg
Platform (ingeschoven)1.12 m
Platform (uitgeschoven)1.71 m
Platformbreedte0.70 m
AandrijvingAccu
LeveringZowel afhalen (bij Cluistra) als aflevering op locatie
Vloerhoogte2.90 m
Hefvermogen180 kg
Hoogte met leuning1.70 m
Transportlengte1.22 m
Transportbreedte0.77 m
MerkLeonardi Bravi
Totaalgewicht incl. aanhangwagen ±980 kg

1/2 dag € 45,00
1 dag € 50,00
2 dagen € 85,00
1 week € 140,00
4 weken € 420,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. transport

Excl. aanhangwagen

Speciale aanhangwagen voor transport 
Voor het transport van deze 1-persoonshoogwerker hebben wij een speciale aanhangwagen. Je kunt deze huren voor € 25,00 per dag of voor € 65,00 per week. Voor langere periodes bieden we je in overleg een speciale prijs. Voor het gebruik van deze aanhangwagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Bezorging op locatie 
We kunnen de 1-persoonshoogwerker ook bezorgen op locatie. De kosten voor bezorging wijken af per reisafstand. In overleg kunnen we je de juiste prijs aanbieden voor transport naar de betreffende locatie. Klik hier voor onze contactgegevens.

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een hoogwerker slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze hoogwerkers per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een hoogwerker voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

 

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Ieder vak zijn hoogwerker

Omdat ieder beroep en elke klus specifieke eisen stelt aan de hoogwerker, bieden wij een breed assortiment aan modellen en reikwijdtes en hefhoogtes. Het is mooi wanneer je een enorme hoogwerker kunt huren, maar het is niet handig om te betalen voor onnodige capaciteit. Daarom kun je bij ons kiezen uit een groot aantal types hoogwerkers en diverse verschillende modellen hoogwerkers. Want een elektriciën die zonnepanelen gaat plaatsen wil een andere hoogwerker dan een hovenier die bomen gaat snoeien. Mocht de juiste hoogwerker er niet tussen staan, vaak kunnen we toch een oplossing voor je regelen.

Hoogwerker huren in de regio Veenendaal /Ede

Hoogwerker huren? Je ziet onze hoogwerkers door geheel Nederland aan het werk. Onze klanten hangen de hoogwerkers achter hun wagen en gaan naar hun klus. Daarnaast verhuren we veel hoogwerkers aan bedrijven die van buiten de regio’s Utrecht, Amersfoort, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel, Apeldoorn en Arnhem komen maar wel hier hun projecten hebben. Ook particulieren en bedrijven uit onder andere Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Valkenheide, Woudenberg, Barneveld, Leeuwen en Elst weten de weg naar onze showroom te vinden. Wanneer de klant dat wenst plaatsen we de hoogwerker dan al voor hen op de gewenste locatie. Een hoogwerker huren moet eenvoudig en snel gaan, daar geloven wij in.

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers.