Verhuislift in Amersfoort nodig?

Woon je in Amersfoort en wil je mobiele verhuislift huren? Op iets langer dan een half uur rijden vind je ons verhuurbedrijf, direct aan de A12. Wij hebben diverse verhuisliften in het assortiment waarmee jij snel je klus kunt klaren.

 • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
 • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie in Amersfoort laten bezorgen
 • Voor Amersfoortse particulieren en bedrijven

 

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Huur een verhuislift voor je klus in Amersfoort

Word jij een van de ruim 158.000 inwoners van Amersfoort en heb je daarom een mobiele verhuislift nodig? Dan is het slim om na te denken over een vergunning. Je kunt een vergunning aanvragen bij de gemeente in Amersfoort om ervoor te zorgen dat hulpdiensten er makkelijk langs kunnen. Of tijdig op de hoogte zijn dat ze gehinderd kunnen worden. Hierop kan de gemeente inspelen.

Naast hulpdiensten moet je ook rekening houden met andere regelgeving, zoals parkeerregels. Woon je of ga je wonen in een betaald parkeren zone, dan is het slim om vrije parkeerplekken aan te vragen. Hiervoor heb je een vergunning nodig. Houd er rekening mee dat je aanvraag minimaal 5 werkdagen duurt. Vraag je vergunning voor het plaatsen van een verhuislift in Amersfoort dus op tijd aan.

Verhuislift parkeren in Amersfoort

Wij raden aan om 1 of 2 parkeerplaatsen vrij te houden voor je mobiele verhuislift, omdat je de verhuislift niet over auto’s heen mag plaatsen. Houd voldoende parkeerplek beschikbaar, zodat je makkelijk kunt manoeuvreren op de openbare weg en de parkeerruimte toegankelijk houdt voor anderen.

Beschikbare verhuisliften in Amersfoort

Een verhuizing moet zo vlot en veilig mogelijk zijn. Daar leent een verhuislift zich zeker voor. Een verhuislift is een mobiele lift die bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Om te bepalen welke verhuislift je nodig hebt, moet je weten op welke hoogte je werkt. Deze verhuisliften verhuren wij:

Houd er daarbij rekening mee dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift. Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: maximaal 4 meter
 • 28 meter aanhanger verhuislift: maximaal 7 meter

Laadvermogen van verhuisliften

Onze verhuisliften zijn krachtpatsers! Zowel de 18 meter aanhanger verhuislift als de 28 meter aanhanger verhuislift heeft een hefvermogen van 200 kg. Om je een idee te geven: een gemiddelde driezitsbank weegt ongeveer 60 kilo. 

Bovendien is het platform van een verhuislift uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter, dus je kunt er flink wat spullen op kwijt. Dat scheelt je weer sjouwen.

Onze 18 meter aanhanger verhuislift in actie

Verhuislift voor dakdekkers

Je kunt natuurlijk ook een verhuislift huren voor andere doeleinden dan een verhuizing. Wij verhuren onze mobiele verhuisliften bijvoorbeeld ook aan dakdekkers en loodgieters, bijvoorbeeld. Of voor bedrijven en particulieren die zonnepanelen plaatsen, in Amersfoort en omgeving.

Wil je een verhuislift huren in Amersfoort, dan is het goed om te weten waarvoor je ‘m precies nodig hebt. Daardoor kun je ook bepalen hoelang je een verhuislift nodig hebt. Wij verhuren al verhuisliften in Amersfoort voor een halve dag. Zo kun je ook voor kleine klussen bij ons terecht! Of voor die bank die toch net te zwaar of log was om zelf te tillen.

Verhuisliften in Amersfoort huren

Heb je voor een paar uur of paar dagen een verhuislift nodig en woon je in de buurt van Amersfoort, dan zijn er tal van verhuisliften waaruit je kunt kiezen. Om het je makkelijk te maken, zetten we de verschillen tussen onze beschikbare verhuisliften op een rij. Alle verhuisliften zijn met aanhanger, waardoor je ze kunt koppelen aan je auto of werkbus.

De verschillen tussen de verhuisliften die wij verhuren zijn:

 • Elektrometer versus benzinemotor
 • Geremd versus ongeremd
 • Met of zonder variabele afstempeling

Elektrische verhuisliften huren

Het verschil tussen een elektromotor en een benzinemotor is de manier waarop energie opgewerkt wordt: door benzine (of diesel) of elektriciteit. Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is op een bouwterrein.

Wij hebben verschillende opties:

 • Met een elektromotor, zoals de 18 meter aanhanger verhuislift
 • Met een benzinemotor, zoals de 28 meter aanhanger verhuislift

Verhuisliften: geremd en ongeremd

Heb je een mobiele verhuislift nodig in Amersfoort? Wij hebben zowel geremde als ongeremd verhuisliften. Dat gaat over de aanhanger, niet de verhuislift. Het verschil tussen een ongeremde en geremde aanhanger zijn de remmen. Dit wordt ook wel een oplooprem genoemd. Een ongeremde aanhanger heeft geen oplooprem, een geremde aanhanger wel.

Een aanhanger die ongeremd is, is daardoor afhankelijk van de remkracht van het trekkende voertuig. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegestane massa (MTM) van 750 kilo hebben: dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Of je voor een geremde of ongeremde aanhanger verhuislift kiest voor je klus in de buurt van Amersfoort, heeft ook invloed op je rijbewijs.

Dit rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift

Al onze verhuisliften zijn van het Duitse merk Paus en worden wereldwijd gebruikt vanwege hun veelzijdigheid, ook in Amersfoort. Om een aanhanger verhuislift te huren en besturen, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een B-rijbewijs nodig
 • 28 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een BE-rijbewijs nodig

Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het lege gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

We hebben in ons assortiment verschillende aanhanger verhuisliften. Bij sommige verhuisliften staat ‘variabele afstempeling’. Dit houdt in dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je langs een drukke weg werkt zoals in de buurt van het Amersfoortse centrum, en je de aanhanger verhuislift compacter wilt maken.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
 • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift huren in de buurt van Amersfoort

Vereist je klus in Amersfoort een verhuislift, maar heb je deze niet dagelijks nodig? Dan is huren een goede optie. Het kost je minder, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen.

In de regio Midden-Nederland staan wij bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. We beloven je dat de autorit van nog geen 40 minuten naar onze werkplaats, direct naast de snelweg, de moeite waard is. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Amersfoort en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag.

Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Heb je bijvoorbeeld een verhuislift nodig voor je woning aan De Hof in Amersfoort of langs de grachten? Wij denken graag met je mee hoe we jouw klus zo snel en veilig mogelijk kunnen begeleiden. Iedere verhuizing of klus vraagt immers een andere aanpak.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen.