Kozijnwagen huren voor kozijnen

Wil je een aanhanger met kozijnen bok huren voor het vervoeren van platen en kozijnen? Voor een scherpe prijs kun je bij ons een kozijnaanhanger huren. Ben je zelfstandig kozijnenzetter of heb je als schilder af en toe een klus waarbij een kozijn moet worden vervangen? Onze kozijnwagens zijn zeer stabiel en hebben een goede wegligging, waardoor je snel en veilig een kozijn kunt vervoeren.

Je kunt de kozijnwagen ophalen in Veenendaal. 

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
159 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

VIDEO: Kozijnaanhanger

Glaswagen technische specificaties: maten en laadvermogen

De glas aanhanger is 400 cm lang en 180 cm breed. De hoogte van het glasresteel is 185 cm.

Het laadvermogen van de glaswagen is 2020 kg met een totaalgewicht van 2700 kg. Voor makkelijk uitladen kun je de zijplaten neerklappen, zodat je de zware ramen of kozijnen niet over de rand heen hoeft te tillen.

Welke accessoires worden geleverd bij de glasaanhanger?

Bij de huur van een glasaanhanger zijn standaard inbegrepen: een discusslot om de aanhanger op slot te zetten en een 13 polige stekker (met eventueel een verloopstekker naar 7). Bekijk de specificaties van onze glaswagens hier.

Heb ik een B of een BE rijbewijs nodig voor de glaswagen?

Om te kunnen rijden met de glaswagen heb je een rijbewijs BE nodig.

Wat kost een glaswagen huren?

Je kunt al een glasaanhanger huren vanaf een halve dag voor €45,- per aanhanger. Ideaal voor wat korte opdrachten tussendoor. Heb je de aanhangwagen langer nodig? Geen probleem! Neem contact op met ons om dit af te stemmen en om een huurperiode af te spreken. Of bekijk de prijzen bij de overige tarieven.

Tip: check je maximum treklast!

Ben je van plan om het maximale draagvermogen van deze aanhangwagen te gebruiken? Wanneer je veel gewicht aan glas en kozijnen moet vervoeren, is het verstandig om vooraf te controleren wat de maximale treklast van je auto of bus is. De geremde en ongeremde maximum te trekken massa van je auto of bedrijfswagen kun je heel gemakkelijk natrekken via het RDW.

Zitten er standaard knellatten bij de glasaanhangers?

Nee, zitten er niet bij.

Mag ik een glasaanhanger trekken met een B rijbewijs?

Nee, voor onze glasaanhangers heb je een BE rijbewijs nodig. En een auto die dit gewicht kan trekken. Lees hier meer over rijbewijzen en aanhangwagens.

Wanneer rekenen jullie een halve dag voor kozijnaanhangers?

Je kunt een kozijnaanhanger voor een halve dag huren. Bijvoorbeeld van 8.00 – 12.00u, of van 13.00 – 17.00u.

Mag ik met deze aanhanger naar het buitenland rijden?

Ja, met onze verhuur aanhangers mag je naar het buitenland, geen probleem.

Zit er een 13- of 7-polige stekker op de verhuuraanhangwagens?

Onze verhuur aanhangwagens hebben standaard een 13-polige stekker. We hebben voldoende verloopjes liggen als je dat nodig hebt.