Koelwagen huren voor mobiele koeling

Een koelwagen huren, omdat je op locatie de catering moet verzorgen? Wij hebben dezelfde dag nog een koelaanhanger voor je ter beschikking. Onze koelaanhangwagen is geïsoleerd en beschikt over een 230 volt koelmotor. De koelwagen koelt alleen op locatie, wanneer hij is aangesloten op het netstroom. Het is mogelijk om onze koelaanhangwagen voor te koelen, zodat etenswaren ook onderweg goed gekoeld blijven.

Onze koelwagens wordt ook vaak ingezet op het moment dat een ‘vaste’ koelcel defect is en etenswaren tijdelijk naar de koelaanhanger worden overgebracht, totdat de koelcel weer gerepareerd is.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Afmetingen van de koelaanhanger

De koelaanhanger is 3 meter lang en 1,5 meter breed. De hoogte van de koeling is 1,8 meter. In totaal met een inhoud van 8 m3. Het laadvermogen van de koelwagen is maximaal 2.090 kilo. Met onze koelwagen worden naast diverse etenswaren ook verschillende dranken, wijnen en bieren vervoerd. De temperatuur kan geregeld worden tussen de 0 °C en de 20 °C. Aan de binnenzijde van de aanhanger is een bindrails en drukstang te vinden om de verschillende soorten vracht van elkaar te scheiden. Daarnaast hebben we ook een enkelasser koelwagen.

Het voordeel van een koelwagen huren

Een koelwagen huren is voordelig op het moment dat je af en toe etenswaren koel moet houden op een feest of evenement. Over het algemeen huren mensen die bij een groot feest de catering moeten verzorgen onze koelwagens. Ook snackbareigenaren en marktkooplui gebruiken onze koelwagens regelmatig. Zelfs op een beurs kan onze koelaanhangwagen goed van pas komen.

Bekijk gerust de tarieven voor het huren van onze koelwagen of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.