Aanhangwagen met kraan

Vanuit onze ervaring met de meest uiteenlopende werkzaamheden waarvoor aanhangwagens worden ingezet, hebben we de aanhangwagen met kraan ontwikkeld. Hiermee kan er eenvoudig en zelfstandig worden geladen en gelost met de kraan. Naast laden en lossen is de kraan ook te gebruiken voor hijswerkzaamheden, bijvoorbeeld voor het zetten van glas.

Ideale hulp voor onderweg
De aanhangwagen heeft een laadruimte over van 400x200x30 cm, zodat er ruimte genoeg is voor lading. Met de achterin geplaatste kraan, kan de chauffeur ook nog lossen als er niemand aanwezig is om te helpen. Moet er even iets opgehaald wat te zwaar is om te tillen? Dan is het niet nodig om dat met twee mensen te doen.

De belangrijkste eigenschappen van de aanhangwagen met kraan zijn:

  • 1.750 kg laadvermogen
  • BE rijbewijs is voldoende
  • 400×200 cm laadruimte
  • Kostenbesparend (op hijscapaciteit)

BIJ GEBRUIK VAN KRAAN MOET DEZE AFGESTEMPELD EN AAN DE AUTO GEKOPPELD ZITTEN!!

1/2 dag € 100,00
1 dag € 120,00
2 dagen € 210,00
1 week € 390,00
4 weken € 1.170,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Afmeting400 x 200 x 30 cm
Totaalgewicht3.500 kg
Laadvermogen1.750 kg
RijbewijsBE
AandrijvingBenzine
LeveringAlleen afhalen (bij Cluistra)
Max. hijshoogte8.20 m
Reikwijdte (vanaf hart kraan)6.05 m
Hefcapaciteit op 3.40 mca 550 kg
Hefcapaciteit op 4.75 mca 350 kg
Hefcapaciteit op 6.05 mca 230 kg
Hefcapaciteit op 7.40 mca 200 kg
Draaikrans (eindloos draaibaar)360º
Uitgestempelde breedte2.46 m
Transporthoogte

1/2 dag € 100,00
1 dag € 120,00
2 dagen € 210,00
1 week € 390,00
4 weken € 1.170,00

Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Excl. brandstof

Flexibele verhuurperioden
Soms heb je een aanhangwagen slechts voor een korte periode nodig, dan is het mooi dat je onze aanhangwagens per dagdeel kunt huren. Het kan natuurlijk ook juist andersom zijn, je hebt een aanhangwagen voor een lange periode nodig. In dat geval bieden we je graag een scherpe prijs op basis van de verhuurperiode.
Klik hier om contact met ons op te nemen voor jouw prijs.

Eigen risico
Helaas komt het voor dat aanhangers en machines beschadigd retour komen. Voor aanhangers geldt gedurende de gehele verhuurperiode een eigen risico van € 500,00 excl. btw. Voor overige machines geldt een eigen risico van € 1.150,00 excl. btw. Als u een aanhanger of een andere machine huurt en deze raakt beschadigd, dan is het ‘eigen risico’ het bedrag dat u moet betalen bij een verzekeringsclaim.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Voor iedere klus de juiste aanhangwagen

Iedere klus vraagt om een specifieke aanhanger. Gelukkig kun je alle soorten aanhangers bij ons huren. Wil je goederen een nachtje buiten laten staan in de aanhanger? Dan is een gesloten aanhanger voor u de beste oplossing. Wil je meer aandacht voor je bedrijf of product? Voor promotionele doeleinden kun je onze spandoek aanhangwagens huren. Voor particulieren bieden we vier types bagagewagens voor vakanties aan. Je leest het, voor elke klus de juiste aanhangwagen.

Zeker een aanhangwagen huren…

Als je op pad bent met een van onze aanhangers, hoef je je geen zorgen te maken over het materieel, dat onderhouden we zelf in onze eigen werkplaats. Dat is wel zo prettig. Zeker een aanhangwagen huren noemen wij dat…

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Cluistra is een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf dat beschikt over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan hoogwerkers en aanhangwagens.

Jekuntmijhuren: bekend in de regio Midden-Nederland

Jekuntmijhuren verhuurt al 15 jaar aanhangwagens in de hele regio Midden-Nederland. Zo hebben klanten van ons projecten in de directe omgeving van Veenendaal, zoals in Barneveld, Ede of Lunteren, maar ook Kesteren. Wat verder weg bevinden zich ook klanten in Soest, Zeist, Hilversum, tot aan Tiel, Arnhem en zelfs Duiven.

HAPERT aanhangwagens

Al onze verhuur aanhangwagens zijn van het merk HAPERT. HAPERT staat bekend als een goed, kwalitatief en betrouwbaar merk. Wij kiezen bewust voor dit merk, vanwege zijn veiligheid en zijn optimale wegligging. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat je veilig en zonder zorgen jouw goederen kunt vervoeren. HAPERT denkt zorgvuldig na over het ontwerp en het materiaal van haar aanhangers, waardoor ze lang mee gaan. Wij vertrouwen op aanhangwagens van HAPERT, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit aanhanger voor een scherpe huurprijs.