Een aanhanger met kraan huren?

Ben je op zoek naar een aanhanger met kraan? Deze ideale aanhangwagen met laadkraan hebben wij te huur voor een scherpe prijs. De wagens zijn ideaal voor jou als ondernemer: van glaszetters tot hoveniers of bouwvakkers. Of je nu big bags vervoert of een kozijn. De hydraulisch uitschuifbare kraan (reikwijdte 7,4 meter) maakt het inladen van jouw goederen een stuk gemakkelijker. Ook heeft de wagen neerklapbare borden. Voor je  het weet kun je niet meer zonder!

De veelzijdigheid en het hoge draagvermogen van de kraan zorgen voor een enorme tijdswinst. Kortom, je zult er versteld van staan hoe handig deze aanhanger met kraan is. En misschien wel het allerbelangrijkste: je spaart je rug. Want die moet natuurlijk nog wel even mee!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.6/10
152 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Onze aanhanger met kraan

De aanhanger met kraan die wij verhuren is een tridemasser, dus dit is een aanhanger in een wat zwaardere klasse (3500 kg). Hou er dus rekening mee dat je een rijbewijs BE (aanhangerrijbewijs) nodig hebt om deze aanhanger te kunnen trekken.
De afmetingen van deze wagen met paraboolvering zijn 4,55 bij 2 meter (bak 2.00 bij 4.00m). De aanhangwagen is uitgerust met een Amco Vebo 803N kraan en loopt op benzine. De afstempeling zorgt voor een mooi stabiele bak bij het inladen. De stempelpoten zijn handmatig uit te schuiven en werken daarna hydraulisch.

Al onze aanhangwagens zijn van het merk HAPERT, dit is een betrouwbaar en kwalitatief merk aanhanger. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers om advies te vragen over de beste open aanhanger voor uw situatie.

Accessoires bij onze aanhangwagen met kraan

Bij onze aanhanger met laadkraan kun je aanvullend een aantal handige accessoires huren. Allereerst zit op elke aanhangwagen standaard een aanhangerslot en een 13 polige stekker (met eventueel een verloopstekker naar 7). Bij deze wagen is voor de veiligheid een lange ladingbord te huren. Of als je dit nodig hebt een paar extra spanbanden of een ladingnet.

Wat weegt de aanhanger met kraan?

De aanhanger met kraan weegt leeg 1750 kilo.

Hoeveel laadruimte blijft er over met de kraan achterop?

De laadruimte die overblijft is 400×200 cm.

Hoeveel kan de kraan heffen op het eind?

De hefcapaciteit op 7.40 meter is ca 200kg.

Kan ik de aanhangwagen met kraan ook als particulier huren?

Ja dat kan. Let op;  het is belangrijk dat je beschikt over een BE rijbewijs en een voertuig die 3500 kilo mag trekken. Neem bij twijfel even contact met ons op.

Is de aanhangwagen met kraan ook voor een halve dag te huren?

Jazeker. We hebben speciale tarieven voor het huren voor een halve dag (8.00 – 12.00u, of 13.00-17.00u).