Wat als er op locatie een mankement blijkt te zijn?

Het is het laatste dat je wilt, maar stel nou dat de aanhanger, hoogwerker of verhuislift die je net hebt gehuurd ineens kuren krijgt. Een mankement aan de besturing, een lekke band, of wat dan ook. Natuurlijk staan wij garant voor producten van topkwaliteit. Alles wat de deur uit gaat is uitvoering gekeurd en getest. De kans dat je gehuurde product een mankement heeft is dan ook niet erg groot. Maar toch, het kan helaas voorkomen. Juist dan profiteer je van onze uitstekende service!

De service van jekuntmijhuren.nl

Wanneer je merkt dat het product dat je bij ons gehuurd hebt niet naar behoren functioneert dan kun je ons natuurlijk bellen. We horen graag wat er aan de hand is. Wanneer je een foto kunt mailen dan is dat natuurlijk fijn, dan hebben we een goed beeld van de situatie. We overleggen direct met je hoe we het gaan oplossen. Want dat doen we. Altijd. We staan garant voor goede producten en uitstekende service.

We lossen het voor je op

We overleggen met je wat de beste oplossing is. Dat kan betekenen dat we direct naar je toe komen met een gelijkwaardig of beter vervangend product, of dat we ter plekke een (kleine) reparatie uitvoeren waardoor je meteen weer verder kunt. Je project mag er natuurlijk niet onder lijden, dat is het uitgangspunt.

Bereikbaar

We zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 7.00 tot 18.00u, en op zaterdag van 7.30 tot 17.00u. We nemen snel op en geven de service die je nodig hebt. Heb je vragen over onze producten of over onze service? Bel dan naar 0318-511032

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten