Onderhoud machines gebeurt in eigen werkplaats

Wij verhuren niet alleen aanhangwagens, verhuisliften en hoogwerkers, wij kennen al onze producten van binnen en van buiten. We onderhouden ze, repareren ze en keuren ze. Zo weten we zeker dat al onze producten goed getest de deur uit gaan. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Onze werkplaats in Veenendaal

In Veenendaal, midden in het land, staan al onze producten op voorraad. Op dezelfde lokatie staat onze werkplaats. Alle producten die we verhuren zijn daar ook regelmatig te vinden. Alle bouten en moeren worden regelmatig gecontroleerd, de bandenspanning checken we uiteraard ook altijd even, je kunt het zo gek niet bedenken of onze onderhoudsmedewerkers hebben het bekeken en -wanneer nodig na een reparatie of aanpassing- goed bevonden.

We doen het zelf, we doen het goed

We vinden het belangrijk dat al onze klanten kunnen vertrouwen op producten van top kwaliteit. Die garantie willen we kunnen geven, daarom besteden we het onderhoud ook niet uit. We doen het liever zelf, dan weten we dat het goed gebeurt. In alles staat de veiligheid van onze klanten voorop, maar daarnaast weten we dat we ook hard werken om onze goede naam te behouden.

Onze klanten zijn tevreden

Dat kun je terugzien in de uitstekende score die we krijgen bij ‘klanten vertellen’. Onze klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en service van ons bedrijf. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden. Neem eens een kijkje bij onze recensies. Wil je nog meer weten? Neem dan eens contact op met ons team. We helpen je graag verder!

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten