4 afbeeldingen

Nieuw: Aanhangwagen met kraan

Door een groot scala aan technologische ontwikkelingen, wordt ons werk steeds weer vereenvoudigd door hulpmiddelen. Heb je veel repeterend werk, dan kun je vaak een robot installeren. Moet je zwaar tillen, gebruik dan een kraan. Maar veel mensen hebben vast meegemaakt dat wanneer je een hulpmiddel nodig, deze nergens is te bekennen. Als het gaat om het laden of lossen van je aanhangwagen, hebben wij de nu de oplossing: een aanhangwagen met kraan.

Aanhangwagen met kraan ontwikkeld

Vanuit de markt merken we vaak dat bedrijven een oplossing nodig hebben voor het laden en lossen. Vaak staan chauffeurs ergens alleen op bijvoorbeeld een bouwterrein om iets te laden of te lossen. Als iedereen al naar huis is, moeten ze vaak met veel kracht het laden of lossen alleen doen. Dit gaat uiteindelijk ten koste van je lichaam. In het verleden hebben we weleens een aanhangwagen geleverd die door de klant vervolgens werd voorzien van een hydraulische kraan. Dit concept hebben we nu doorontwikkeld zodat we een aanhangwagen met kraan kunnen leveren. Deze kraan is op een aantal typen aanhangwagens van Hapert toepasbaar.

Specificaties kraan

De door TTN Ederveen geleverde kraan is hydraulisch bediend en wordt achterin de aanhangwagen gemonteerd. Om de capaciteit van 1.200 kg/meter te bereiken moet de kraan worden afgestempeld. Hiervoor hoeven slechts de zijborden worden geopend en de steunpoten worden uitgeschoven. De steunpoten worden vervolgens hydraulisch opgedrukt. Voorop de dissel staat een brandstofmotor die een hydraulische pomp bediend. Deze opstelling zorgt voor een goede gewichtsverdeling zodat de aanhangwagen nog altijd prettig rijdt. Hierbij een opsomming van de belangrijkste specificaties van de aanhangwagen met kraan:

Aantal assen Drieasser (aanbevolen)
Laadafmetingen 400 x 200 cm
Totaal toelaatbaar gewicht 3.500 kg
Laadvermogen 1.750 kg
Rijbewijs verplichting BE rijbewijs
Hijsvermogen kraan 1.200 kg/meter
Stempeling Handmatig uitschuifbaar, hydraulisch opstempelen

 

In de praktijk

De combinatie van aanhangwagen met kraan is bij ons te huur voor iedereen die wil ervaren wat deze voor zijn of haar werk kan betekenen. Wanneer een chauffeur goederen gaat leveren kan hij zich zelfstandig redden, zonder dat dit ten koste gaat van zijn rug. Naast het laden en lossen van goederen kan de kraan ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor het zetten van glas in een pui, maar ook het plaatsen van hekwerken. Ideaal omdat er in veel gevallen geen extra hijscapaciteit nodig is. De huur van een kraan, inclusief transport, wordt daarmee bespaard.

Wilt u zelf het gemak van de aanhangwagen met kraan ervaren? Maak een afspraak en reserveer de combinatie voor uw klus.
Wilt u een aanhangwagen met kraan aanschaffen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling: verkoop@cluistra.com

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten