18 afbeeldingen

Drukke inzet van spinhoogwerkers

Wij staan bekend als verhuurder van hoogwerkers en aanhangwagens. Dagelijks weten vele klanten ons te vinden een korte of langere huurperiode. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in spinhoogwerkers, we bieden een grote range van deze machines. In dit artikel willen we de veelzijdigheid van spinhoogwerkers uitlichten. Ook mensen die er al mee hebben gewerkt zullen zien dat de spinhoogwerkers voor nog veel meer doeleinden in te zetten zijn.

Inzetbaarheid spinhoogwerkers

Een spinhoogwerker is een compact opgebouwde hoogwerker op een onderstel met rupsaandrijving. Voor efficiënt vervoer zijn de machines zo compact mogelijk gemaakt. Wanneer de machine gebruikt wordt, vouwt deze zich als het ware helemaal uit. De stempelpoten zorgen ervoor dat de machine een ‘spinachtig’ uiterlijk hebben. De belangrijkste voordelen van deze machines zijn vooral de compacte transportstand en het grote werkbereik. Het relatief lage eigen gewicht zorgt er bovendien voor dat de machine ook in en op gebouwen kan worden gebruikt. Wij verhuren machines in een range van 14 tot en met 33 meter werkhoogte. Zo is er voor iedere klus wel de juiste machine beschikbaar.

Recente projecten

Tijdens een aantal recente projecten hebben de spinhoogwerkers zich weer volop bewezen. Bijvoorbeeld met glaszetten zodat de glaszetters eenvoudig grote ruiten konden monteren. Maar ook diverse projecten in tuinen, waar de hoogwerker via een tuinpad in tuin wordt gepositioneerd. Door op zorgvuldig gekozen plaatsen de stempels te positioneren, is de impact op de tuin minimaal geweest. Wel zo fijn voor de klant. Daarnaast bleek de smalle werkbak erg handig bij het werken aan een zijgevel in een smalle steeg. Waar andere hoogwerkers niet voldeden, was onze spinhoogwerker de uitkomst. Kan de machine niet zelf op zijn bedoelde plaats komen, bijvoorbeeld op gebouwen of verdiepingsvloeren, dan zorgen wij dat deze daarop wordt gehesen.

Gebruik in gebouwen

Vrijwel al onze spinhoogwerkers zijn voorzien van een elektrische aandrijving, al dan niet in combinatie met een verbrandingsmotor. Mede door de compacte afmetingen kan een spinhoogwerker eenvoudig in gebouwen komen. Door de 230 Volt aansluiting kan er ook nog eens emissievrij worden gewerkt. We hebben zelfs op een hijsklus geassisteerd in een gebouw, op een verdiepingsvloer. Omdat de spinhoogwerker zich makkelijk laat hijsen, kunnen ze met een autolaadkraan overal worden geplaatst.

Spinhoogwerkers in de praktijk

Op de foto’s op deze pagina is goed te zien dat de grote reikwijdte in combinatie met de eenvoudige plaatsing, ervoor zorgen dat de machines overal inzetbaar zijn.

Heeft u ook een klus waarbij er op hoogte moet worden gewerkt? En is het terrein slecht begaanbaar, of moet er op of in een gebouw worden gewerkt? Informeer dan bij ons voor de juiste spinhoogwerker en reserveer er één voor uw klus.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten