1 afbeeldingen

Comfortabel op vakantie met een bagagewagen

Voor velen is de vakantieperiode weer aangebroken. In de meeste delen van Europa is het prachtig zomerweer, zodat er weer op uit wordt getrokken naar het buitenland. Met de auto kunt u naar de mooiste bestemmingen rijden. Omdat je voor één of meerdere weken vakantie, veel bagage nodig hebt, is het raadzaam om een bagagewagen te huren.

Wat is een bagagewagen

Een bagagewagen is een relatief kleine aanhanger die speciaal gemaakt is voor het vervoeren van bagage. De gesloten uitvoeringen bieden veel ruimte, zodat u de kofferbak van de auto niet hoeft vol te proppen om alles mee te krijgen. Wilt u fietsen meenemen op vakantie? Dan kunnen deze op een speciaal rek bovenop de bagagewagen worden gemonteerd. Naast de extra bergruimte, heeft een bagagewagen nog een groot voordeel. Er is alleen een rijbewijs in de categorie B nodig. Door de geringe afmetingen en eigen gewicht blijft de maximale toegestane massa, namelijk onder 3.500 kg. Uiteraard moet het trekkende voertuig dan niet te zwaar zijn.

Compact op reis

Als u zelf geen aanhangwagen heeft, is een bagagewagen een uitkomst voor een autovakantie. Zeker als je met het hele gezin erop uit trekt. Bij ons kunt u een bagagewagen huren wanneer u maar op vakantie wilt. (Controleer wel op tijd de beschikbaarheid.) U kunt de compacte bagagewagen op uw vakantieadres achterlaten zodat u met de auto ongehinderd de omgeving kunt verkennen. De aanhangwagens zijn namelijk afsluitbaar zodat u uw spullen met een gerust hart kunt achterlaten. Er zijn mensen die liever niet met een grote caravan op pad gaan, de compacte aanhangwagens zijn dan een uitkomst. Als u in een vakantiehuis verblijft en geen caravan of vouwwagen nodig heeft, is een bagagewagen ideaal voor het vervoeren van de bagage.

Praktische voorbeelden

Onze bagagewagens worden voor de meest uiteenlopende gelegenheden verhuurd. We noemen enkele voorbeelden:

 

  • Midweekje naar Duitsland met het gezin, alle bagage kan mee;
  • Fietsvakantie in de Ardennen, de fietsen kunnen op de bagagewagen;
  • Verhuizing van een grote boekencollectie naar de andere kant van het land;
  • De bagage voor een wekenlange motorvakantie wordt achter een motor meegenomen;
  • Kostbaarheden en persoonlijke spullen worden in de bagagewagen meegenomen naar een familiebezoek in het buitenland;
  • De bagagewagen wordt gebruikt voor het vervoer van alle praktische spullen voor de familiedag op de heide.

 

Heeft u ook een situatie waar een bagagewagen van pas komt? Neem dan contact met ons op voor het huren van een bagagewagen.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten