3 afbeeldingen

Primeur in Nederland: twee GS4655 hoogwerkers

Er zijn talloze situaties waarbij er op hoogte moet worden gewerkt. Gebouwen moet tenslotte eerst worden gebouwd, vervolgens ingericht en later worden onderhouden. Vaak betekent dit dat er mensen op een behoorlijke hoogte moeten werken. Het is dan prettig om een stabiel platform te hebben waar je bovendien voldoende ruimte hebt om je werk te doen. Daarom hebben we twee nieuwe Genie GS4655 schaarhoogwerkers in gebruik genomen, de eerste in Nederland!

16 meter schaarhoogwerker

Schaarhoogwerker staan bekend om hun stabiliteit en het rijden terwijl het platform omhoog staat. Deze 16 meter schaarhoogwerkers zijn daar geen uitzondering op. Toepassingen zoals het aanbrengen van verlichting of het schilderen van hoge panden, zijn mooie voorbeelden waar een schaarhoogwerker een praktisch hulpmiddel is. Wel zo efficiënt dat men niet steeds naar beneden hoeft om te rijden. En het platform biedt voldoende ruimte om ook gereedschap en materiaal mee naar boven te nemen.

Genie GS4655

De Genie GS4655 is een nieuwe elektrische schaarhoogwerker met een werkhoogte van 16 meter. De eerste twee machines in Nederland zijn door ons in gebruik genomen. De aandrijving voor het rijden gebeurt met direct-drive motoren. Dit zorgt voor een efficiënter gebruik van energie. Bovendien is deze machine krachtiger dan vergelijkbare machines, ook bij een laag accuniveau. Het uitschuifbare platform zorgt voor een werkplek op hoogte van 4,1 bij 1,35 meter. En dat tot wel 16 meter hoog. De transportafmetingen zijn slechts,3,11 x 1,41 x 1,98 meter (lxbxh) met ingeklapte railing. Hierdoor is de machine eenvoudig inpandig te verplaatsen.

Klik hier voor meer informatie.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten